Jobs

Intersens Bikes & Parts BV, producent van Sensa bikes en Supra parts, zoekt per direct ter versterking van het jonge team een vlotte en enthousiaste 

Logistiek Medewerker (24-40 uur) (of BBL-er)

Wie zijn wij?
Intersens Bikes & Parts BV is producent van Sensa Bikes. Onder deze merknaam ontwikkelt, assembleert en verkoopt zij sportieve fietsen. Verkoop vindt daarbij plaats via een uitgebreid internationaal dealer netwerk.

Een willekeurige werkdag:
Om 8:00 start jouw werkdag en verkrijg je via de afdeling Planning de werkopdrachten voor deze dag. Als eerste start je met het verzamelen van fietsen. Onze vervoerders voor de fietsen kunnen tegen het einde van de ochtend de verzendingen ophalen en deze chauffeurs wil je uiteraard niet laten wachten. Tussendoor haal je bij de afdeling Productie fietsen op welke je op de juiste plek in het magazijn plaatst. Daarna verzamel je een aantal onderdelen orders voor verzending per pakketdienst. Ook meldt zich nog even een chauffeur voor het lossen van materialen.

Nadat de fiets- en pakketverzendingen gereed staan start je rond de middag met het verzamelen van productieorders ter voorbereiding van assemblage werkzaamheden voor de afdeling Productie. Tevens help je de productie met het verpakken van de fietsen. Tegen 15:00 ontvang je van de afdeling Planning de laadlijsten voor de werkdag erop, zodat je voorbereidingen kunt treffen. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je het magazijn schoon en opgeruimd achterlaat. Het is 17:00, tijd om naar huis te fietsen.

Wat zoeken wij?

  • MBO werk- & denkniveau
  • Afgeronde opleiding Logistiek Medewerker is een pré. Of BBL-er in opleiding.
  • Interesse in (fiets-)sport. Technische kennis van fietsen is een pré.
  • Een geldig heftruck certificaat.
  • Collegiaal maar ook zelfstandig kunnen werken.
  • Secuur en gemotiveerd
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Duits een pré.
  • Parttime bespreekbaar, minimaal 24 uur.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende baan met enthousiaste collega’s binnen een jong en sportief bedrijf. Uiteraard kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van jouw opleiding en werkervaring.

Ben jij de juiste kandidaat voor ons?
Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Neem dan contact met ons op en stuur je sollicitatiebrief met CV naar bram@sensabikes.com. Acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet beantwoord.